Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Soulnote E-2

88,000 kr

Soulnote E-2

Soulnote E-2 är en PHONO EQUALIZER, tillgänglig i Premium Silver och Premium Black. Den stödjer både konventionella MC/MM-kassetter och DS Audio fotoelektriska kassetter genom tekniskt samarbete med DigitalStream. Det är en komplett phono equalizer som möjliggör uppspelning med en fullständig serie phono-kassetter.

TEKNOLOGI Icke-NFB phono equalizer-kretsar dedikerade till fotoelektriska kassetter. Kretsarnas komponenter förlitar sig på differentiella emitter-bypasskanaler som inkorporerar ny kretsdesign som kraftigt sänker kretsimpedansen. SOULNOTE:s ursprungliga perfekt balanserade icke-NFB-kretsar är befriade från elektrisk stress och kräver varken fasompensering eller bandbegränsning. Dessa kretsar kan fullt ut rymma fotoelektriska kassetter, som inte begränsas av vikten och induktansmotståndet hos spolar och magnetkretsar. Kombinationen av det fotoelektriska systemets exceptionella transientrespons med icke-NFB producerar en häpnadsväckande levande och livlig musikupplevelse. * Fotoelektriska kassetter stöder inte tidigare Toshiba- eller Trio-kassetter.

MC LOAD-omkoppling E-2 är utrustad med sex typer av omkopplingsfunktioner för lastimpedans för att extrahera det bästa från de använda MC-kassetterna.

Ingångar som kan anslutas till fyra typer av system E-2 möjliggör samtidig anslutning och omkoppling mellan fyra ingångar: MC-balanserade ingångar, MC/MM-obalanserade ingångar (2 typer) och dedikerade fotoelektriska kassettingångar.

MM load capacity-omkoppling Tre typer av omkopplingsfunktioner för lastkapacitet används för att fullt ut demonstrera MM-kassettens extrema kapacitet.

Brett stöd för äldre EQ-kurvor före RIAA (med MC/MM) Sex typer av Roll-Off (högfrekvent dämpningsfrekvens), fyra typer av Turn Over (lågfrekvent förstärkningsfrekvens) och sex typer av Low Limit (ultralåg frekvensförstärkningsgräns) är alla oberoende av varandra och kan ändras individuellt. Tillsammans erbjuder de totalt 144 typer av kurvor, från Decca och Columbia till de första SP-skivorna (med Flat response). Genom att använda dessa individuella justeringsknappar kan du välja den mest lämpliga equalizer-kurvan eller använda den medföljande equalizer-kurvboken för att anpassa kurvan. Framför allt använder vi mekaniska reläer för att växla equalizer-kurvan och prioriterar ljudkvalitet.

Perfekt balanserade icke-NFB phono equalizer-kretsar (med MC/MM) Förstärkningen från differentialförstärkaren har exakta RIAA-egenskaper tack vare de balanserade lastkretsarna och använder SOULNOTE:s original perfekt balanserade icke-NFB-kretsar för att eliminera bristerna hos konventionell NF- och CR-typ kretsar. Kortet för varje höger och vänster kanal är helt oberoende av varandra, medan den dubbla monokonfigurationen skapar precisa och expansiva spatiala presentationer.

Med en massiv 400 VA toroidal transformator och höghastighets icke-NFB strömförsörjning Genom att använda en extremt kraftfull 400 VA bifilär sårtransformator som en enhet avslöjas den inneboende potentialen hos GND och strömförsörjningen. Kombinationen av flera små kapacitetskondensatorer anslutna parallellt med en höghastighets icke-NFB-regulator resulterar i en delikat uppspelning som återskapar ett helt exakt ljudlandskap som återspeglar små ljudinformationer, som luften som stiger från scenen.

Inverterfunktion

E-2 är utrustad med en inverterfunktion som växlar mellan de balanserade utgångarnas HOT och COLD för att eliminera ljudförvrängning som ett resultat av kretsarna.

Låg gain-funktion

E-2 har en låg gain-funktion för att minska utsignalnivån som svar på tillgängligt headroom från anslutna förstärkare, etc.

MONO-läge

E-2 har en Mono-switch för att ge ut vänster och höger kanaler i mono.

Degaussing-funktion (med MC/MM)

Denna funktion förkortar ingångarna. Genom att aktivera denna funktion kan phono-kassetten effektivt degaussas under uppspelning av skivan. Den kan också användas som en MUTE-funktion när nålen sätter sig på skivan.

Balanserad utgång

En stark, balanserad utgång uppnås genom att använda en helt balanserad icke-NFB bufferförstärkare som även kan driva högtalare.

 

SPECIFIKATIONER
Ingångskänslighet MC: 0,4 mV / MM: 4 mV / OPT: 50 mV
Förstärkning MC: 72 dB / MM: 52 dB / OPT: 30 dB
Nominell utgång Balanserad utgång: 2,8 V
Obalanserad utgång: 1,4 V
RIAA-avvikelse ±0,2 dB
MC Lastmotstånd 3 ohm, 10 ohm, 30 ohm, 100 ohm, 300 ohm, 1 kohm
MM Lastkapacitans 100P, 200P, 350P
MM Lastmotstånd 47 kohm
Equalizer-frekvens ROLL-OFF [KHz] 1,59, 2,12 (RIAA), 2,59, 3,18, 6,89, FLAT
Equalizer-frekvens TURNOVER [Hz] 250, 390, 500 (RIAA), 630
Equalizer-frekvens LOW LIMIT [Hz] 50 (RIAA), 71, 100, 125, 150, FLAT
Strömspänning 230 V AC 50 Hz
Strömförbrukning 48 W
Maximala externa dimensioner Huvudenhet: 430 (B) × 160 (H) × 410 (D) mm
Vikt 20 kg
Ingår tillbehör Spikar, Strömkabel

Färg

Svart, Silver

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.