Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Panasonic TX-65JZ2000E

36,990 kr

  

Panasonic TX-65JZ2000E

Panasonic TX-65JZ2000E är flaggskeppsmodellen i 2021-års line up av OLED TV från Panasonic. Upplev en fantastisk bildkvalitet som den ljusstarka panelen i kombination med det omfattande HDR-stödet och intelligenta HCX Pro AI Processor levererar för att optimera färger, kontrast och skärpa.

2021-års flaggskepps OLED

Panasonic TX-65JZ2000E är herre på täppan i tillverkarens OLED line up och efterföljaren till den testvinnande referensmodellen TX-65HZ2000E. Bland nyheterna ser vi en helt ny och kraftfullare processor i den 4-kärniga HCX Pro AI, förbättrat HDMI 2.1 stöd med VRR (Variabel Refresh Rate) och HFR (High Frame Rate), HDR 10+ Adaptive och 360° Soundscape PRO med inbyggd subwoofer.

TV:n är elegant designad med en nästan helt onsynlig ram för att framhäva bilden på bästa sätt. Det medföljande bordsstativet går att vrida.

Alla OLED TV-apparater har en panel utvecklad av LG Display, skillnaden här är att panelen plockas bort tidigare från produktionen och blir specialanpassad för att öka ljusstyrkan samtidigt som man anpassar strömförsörjning och kylning. I dessa tider med 4K och HDR-material, som kräver mycket ljusstyrka, är det ett välkommet inslag för att få absolut bäst bildkvalitet.

Kraftfull intelligent processor

Hjärtat och hjärnan i JZ2000-serien är den nyutvecklade kraftfulla fyrkärniga intelligenta processorn HCX Pro AI. Med hjälp av AI analyserar processorn den inkommande signalen och kan omedelbart justera inställningarna för både bild och ljud. Oavsett om du tittar på sport, film eller livemusik vet Auto AI vilka som är de bästa inställningarna och justerar dessa automatiskt för att ge dig den absolut bästa bild- och ljudupplevelsen.

360 ljud som finjusterat av Technics

Högtalarsystemet i JZ2000, som har finjusterats av Technics ljudexperter, har totalt hela sju inbyggda högtalare som spelar både framåt, uppåt och åt sidorna för att skapa en omvälvande 360 graders ljudbild. En inbyggd subwoofer ser till att ge extra fyllighet och tyngd i ljudet. Vill man ha mera bas går det även att koppla in en extern subwoofer direkt till TV:n.

Multi HDR-stöd

JZ2000 har omfattande stöd för HDR (High Dynamic Range) vilket ger ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Utöver HDR10, HDR10+, HLG och Dolby Vision hanterar JZ2000 även HDR10+ Adaptive och Dolby Vision IQ.

Dolby Vision IQ är en ny teknologi på marknaden. Det är helt enkelt en uppgradering på den nuvarande Dolby Vision. Men nu kalibreras TVn beroende på ljuset i rummet via en sensor på panelen. Det kommer inte vara en lika stor faktor som det har varit innan om det är kolsvart eller ljust i rummet.

Filmmaker Mode – Hollywood i vardagsrummet

Ett omtalat ämne har varit just hur filmer representeras på våra TV-apparater i vardagsrummet. Att TV-apparater har mjukare rörelser genom att lägga ”bilder mellan bilder” för att få jämnare rörelser. Det är inte så filmer är tänkt att se ut och därför har bildläget Filmmaker Mode tillkommit. Bildläget är utvecklat av UHD Alliance som är en grupp bestående utav folk från bland annat Dolby, Panasonic, Netflix och Warner Bros. Filmmaker-läget kommer bibehålla allt som materialets skapare har tänkt att det ska vara. Bildläget har fått godkännande från Directors Guild of America, The Film Foundation (skapat utav Martin Scorsese) m.fl.

Game Mode Extreme

I spelläget Game Mode Extreme ställer skärmen om sig i ett läge optimerat för spelande. Tack vare den kraftfulla HCX Pro AI processorn har Panasonic lyckats halvera eftersläpningarna mot 2020-års modeller. I HDMI 2.1 får du stöd för ALLM (Auto Low Latency Mode), VRR och HFR för att kunna möta kraven på en verklighetstrogen återgivning av de senaste spelen.

My Home Screen 6.0

Smart TV systemet i JZ2000-serien är Panasonics My Home Screen 6.0 som har ett brett utbud av olika appar förinstallerade. Du kan även via funktionen Easy Mirroring dela innehåll från din kompatibla telefon eller surfplatta. JZ2000 har stöd för röststyrning via Google Assistant och Alexa.

Flera olika kalibreringsmöjligheter

JZ2000 erbjuder flera olika kalibreringsmöjligheter med bland annat Netflix Calibrated Mode och CalMAN PatternGen-testmönster utöver AutoCal-funktionen som vi har sett i tidigare modeller. Även ISF kalibrering stöds och det är nu lättare än någonsin att få en perfekt färgåtergivning.

Digtal-TV mottagare
Panasonic TX-65JZ2000E har:
– inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar (DVB-T).
– inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar av HDTV (DVB-T2).
– inbyggd TV-mottagare för digitala kabelsändningar (DVB-C).
– inbyggd TV-mottagare för digitala satellitsändningar (DVB-S2).

Observera att mottagarna var och en kräver en CA-modul för programkortet.

Kategori: Brand:
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.