Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Paradigm Founder 40B

29,990 kr

Precision. Kontroll. Dynamik. Dessa är fundamenten för Founder Series – en banbrytande kollektion av högtalare som representerar den perfekta symbiosen av teknik, design och ljudprestanda. Founder är inte bara en högtalare; det är ett konstverk skapat genom noga övervägda designbeslut och innovation. Varje komponent, oavsett storlek, har genomgått noggrann granskning och utvecklats exklusivt för Founder’s-serien. Vi har gått långt utöver det vanliga för att överträffa förväntningar, och resultatet är högtalare som inte bara låter fantastiska utan även integrerar sömlöst med moderna livsstilar.

Precision

 1. AL-MAC™ Diskanthögtalare: En unik blandning av aluminium, magnesium och keramiska material ger inte bara styrka och lättviktighet utan också en naturlig anti-resonans för en otrolig ljudupplevelse.
 2. AL-MAG™ Mellanregister: Utvecklad för att låta så realistiskt som möjligt och ta oss ännu närmare känslan av att vara där.
 3. CARBON-X Basdriver: Genom att skapa en solid plattform för de lägsta frekvenserna, ger denna teknik detaljerad och kraftfull bas som det är menat att höras.

Kontroll

 1. OSW™ Tweeter Waveguide: Anpassar sig till moderna miljöer genom att fokusera tweeter-utgången där det behövs mest, vilket ger bättre ljudkontroll och mindre påverkan av rumsspecifika reflektioner.
 2. PPA™ Lens: Inte bara en vacker design, utan en teknologi som säkerställer att alla frekvenser når lyssnarens öron samtidigt, vilket skapar en mer realistisk ljudbild.
 3. Cascade-Fusion Bracing: En elegant kabinettstruktur som inte bara ser bra ut utan också förbättrar prestanda genom att öka styvheten och minska resonans och vibrationer.
 4. Shock-Mount™ System: Eliminerar distorsion genom att effektivt kontrollera vibrationer och resonanser, vilket resulterar i renare och mer exakt ljudåtergivning.

Dynamik

 1. Distortionsreducering: Genom att minimera distorsion på alla nivåer möjliggör Founder Series en naturlig, behaglig ljudupplevelse vid alla volymer.
 2. Effektiva Komponenter: Med hög prestanda och hög uthållighet, är varje komponent designad för att leverera ren, kontrollerad och detaljerad ljudkvalitet oavsett ljudnivå.
 3. Bi-Amp + Hybrid Design: Ger flexibilitet och prestandafördelar genom möjligheten att bi-ampa eller bi-wira högtalarna, samt en hybrid design för maximal prestanda i ett kompakt kabinett.

Founder-serien representerar toppen av ljudteknik och design, skapad för att förbättra ditt hem och ditt ljudliv på ett sätt som är unikt och enastående.

Specifikationer:

Modell

Stativmodell
Princip

2-vägs
Frekvensomfång
41-23000Hz
Diskant

1” Al-mac
Mellanregister/Bas

6” Al-Mag
Rekommenderad förstärkareffekt
15-150W
Allmänt
Mått

36.8 x 19.7 x 32 cm
Vikt

11,3 kg
Garanti

3 år
Färg

Pianosvart, Valnöt, Midnight Cherry, Svart Valnöt

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
 • Inga produkter i varukorgen.