Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Supra XL Annorum Lösmeter

450 kr

Supra XL Annorum

Supra XL Annorum är en del av vårt erbjudande för att fira vårt 40-årsjubileum. Namnet är en en lek med latinska namn och siffror där XL betyder -10 + 50 = 40 och Annorum är en böjning av  Anno, latinska ordet för år, vilket givit namnet Supra 40 År. Vi är särskilt stolta över att kabeln med materialval i ledare och isolator är utvecklade i samarbete med en svensk högtalarkonstruktör, känd för bland annat märket QLN. Starten på samarbetet var att utveckla interna kablaget mellan högtalarnas element och delningsfilter. Under utvecklingsarbetet, stod ledarnas kvalitet så klart att vi beslöt att också utveckla en högtalarkabel av dem.

 

Uppbyggnaden är 4 x 1,6 mm2 spunna ledare förlagda i en fyrkant i förhållande till varandra. Varje ledare består av 12 blankdragna 5N syrefria kopparledare, spunna runt en plastkärna med kort stigning. Detta ger goda induktansvärden samt sänker strömförträngningen (s.k. skin-effect) effektivt. Ytterligare konstruktionsfördelar är isolator av PP-plast vilken är mycket tät och kemiskt stabil, vilket hjälper till att minimera den för ljudet så ödesdigra korrosionen av ledarematerialet. XL Annorum blir därmed en trogen partner många år framåt, såsom kan förväntas av en jubileumskabel från Supra.

Specifikationen och prestanda placerar den som ett naturligt steg mellan vår toppkabel Sword och förra nykomlingen Quadrax.

Kabeln erbjuds komplett med Supra CombiCon kontakter i Star Quad, single-wire (2 ►2) fullregisterversion, som single bi-wire (2 ►4), bi-amp (4 ►4) och på spole B75. Vi kan givetvis som vanligt tillverka dessa enligt kundspecifikation via separat lödorder.

 

Egenskaper och kundnytta

  • Tillgänglig som Star Quad (korskopplad) för maximal störimmunitet och lägsta induktans
  • CombiCon kontakter erbjuder maximala inkopplingsmöjligheter. Gafflar är inkluderade.
  • 5N syrefri koppartråd, spunnen i kort stigning minimerar strömförträngning och bromsar inte höga diskanttoner, så kallad roll-off
  • PP isolator för minimal signalpåverkan och högsta kemiska stabilitet
  • Utvecklad i gemensamt projekt med känd svensk högtalarkonstruktör och används som internkablage
  • Tillverkad i Sverige!

 

 

Pris avser 1m löskabel

Kategorier: , Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.