Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Soulnote Z-3

152,000 kr

TEKNOLOGI

Kraftfull icke-NFB-diskret strömförsörjning

Z-3 använder samma digitala högregulerings-transformator som D-3. En enastående 260 VA stor kapacitetstransformator används för att skapa fyra icke-NFB-diskreta strömförsörjningskretsar separerade från varje kretswinding. Den använder totalt 16 ultrahöghastighet SiC-likriktardioder och 70 lågmagnifikations-elektrolytkondensatorer. Detta ger oändlig kraft med överflödande klarhet och direkthet.

ZERO LINK

ZERO LINK minskar dramatiskt arbetet för D/A-omvandlaren och eliminerar helt användningen av asynkrona komponenter i D/A-omvandlarehuset. I Z-3 ersätter ZERO LINK varje asynkron komponent för att endast överföra signaler som är vackert polerade av klockan till D/A-omvandlaren. Resultatet är ljudkvalitet som utgör ett enastående steg framåt i ljuduniversumet. Den här lösningen överträffar de högsta nivåerna av analog uppspelning.

SFP-port

Genom att införliva en optisk länkmodul öppnas dörren för optiska kabelanslutningar. Och användningen av en SFP RJ45-modul möjliggör kompatibilitet med vanliga LAN-kabelanslutningar.

Förresten: Den optiska länkmodulen, RJ45-modulen, optiska kablar och LAN-kablarna ingår inte med Z-3. Vänligen kontakta oss eller din lokala återförsäljare.

SC Cut ultra låg fasbrus OCXO

En SC Cut OXCO är installerad i den dedikerade SFP-kretsklockan. Även om det är en asynkron komponent gjordes allt för att motverka dess effekter genom att maximera klockans kvalitet. När ZERO LINK är ansluten används den högkvalitativa D/A-omvandlarmästarklockan som överförs av ZERO LINK i I2S-generationskretsen och Non-PLL Sync tillämpas.

Hängivenhet till icke-rigida hus

Utöver plattan gick vi över och bortom för att skapa ett icke-rigida hölje, inklusive AC-ingången, I/O-terminalerna, kretskorten och kretskortschassit. Vi tillämpade hela bredden av SOULNOTE-expertis på komponenter som titanbrickor, spikplacering direkt under transformatorerna och mer. Luftvolymen som presenteras av det relativt stora höljet bidrar till ett oöverträffat brett ljudlandskap.

OLIKA TILLÄMPNINGAR

Z-3 kan användas på följande tre sätt: Som en ZERO LINK-nätverksspelare (LAN-ingång – ZERO LINK-utgång)

Du kan skapa den ultimata separata nätverksspelaren genom att sätta in en optisk länkmodul eller RJ45-modul i SFP-porten och använda den som en LAN-ingång, sedan använda en ZERO LINK-anslutning med D-3 eller S-3 ver. 2. Denna anslutningsmetod skapar ljud av högsta kvalitet.

  • LAN-ingången är kompatibel med DLNA, OpenHome och diretta (LAN DAC).
  • Diretta-ingång är endast möjlig vid anslutning till diretta-kompatibla enheter.

Som en ZERO LINK-bro (USB-ingång – ZERO LINK-utgång)

Genom att använda USB-ingången för att ansluta till din dator eller musikserver kan du använda den som en ZERO LINK-bro med utgång från ZERO LINK. Högkvalitativt ZERO LINK-ljud kan enkelt erhållas genom att använda Z-3 på samma sätt som en vanlig USB DAC.

  • USB-ingången är kompatibel med Bulk Pet och JPLAY.

Som nätverkstransport (LAN-ingång – USB-utgång)

Du kan använda den som en högupplöst nätverksspelare genom att ansluta den till din USB DAC.

  • USB-ingång – USB-utgång är inte möjlig.

 

 

SPECIFIKATIONER
Ingång SPF, USB
Utgång ZERO LINK, USB
Stödda format (PCM) Maximalt 768 kHz (AIFF, WAV, FLAC, Apple Lossless, mp3, AAC), 16 bitar, 24 bitar, 32 bitar
Stödda format (DSD) Maximalt 22,6 MHz (dsf, diff)
Strömspänning 230V AC 50Hz
Strömförbrukning 30W
Maximala externa dimensioner Huvudenhet: 454(B) × 174(H) × 393(D)mm
Vikt 20kg
Inkluderade tillbehör Spike Board, spikes, ZERO LINK-kabel, strömkabel

Färg

Svart, Silver

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.