Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Hana MH

11,995 kr

En av världens bästa High Output Moving Coil-pickuper, MH kombinerar teknologiska framsteg från Hana M Series med den optimala gränssnittet för fonosteg med rörlig magnet.

Som namnet antyder använder M Series en Nude Microline-stilus, vilket efterliknar skärstilen och passar mer exakt in i vinylspåret. Det förbättrar spårningen för att fånga de mest delikata musikdetaljerna med bättre frekvensreproduktion, stereobild och upplösning.

M Series-pickupkroppen är formsprutad i Delrin©, en högteknologisk polymer med förbättrade mekaniska egenskaper för bättre resonansdämpning, för att avslöja mer lågnivåinformation och förbättra dynamiskt omfång.

Kryogenisk behandling är kall anlöpning vid nära absoluta nollgrader som omstrukturerar metaller på molekylär nivå, särskilt viktigt i den Alnico-baserade magnetiska elektromotoriska kretsen (pickupens signalgenerator). M Series-delen som behandlas inkluderar framre yoke samt centrum- och bakkomponenterna. Resultatet är ett mer precist och kontrollerat magnetiskt flödesfält för större linjäritet och musikalisk ljudkvalitet.

Delrin©-pickupkroppen har en maskinbearbetad mässingskåpa som ger dämpning i begränsat läge, och dess tyngre vikt på 9,5 gram ger utökad kompatibilitet med ett bredare utbud av tonarmar och skivspelare.

Inbyggda i M Series Delrin©-pickupkroppen finns metallgängade monteringar för monteringshårdvara till headshell, vilket erbjuder enklare fästning och ett överlägset mekaniskt gränssnitt för bättre bas och dynamik.

 

Stylus Microline
Cantilever Aluminum
Magnetic Circuitry Pure Iron/Cryo Treatment
Coil Wire High Purity Copper
Cartridge Housing POM (Delrin) / Brass
Output Level 2mv/1kHz
Output Balance <1dB/1 KHz
Trackability 70 µm/2g
Channel Separation 30dB/1kHz
Frequency Response 12-45,000Hz
Impedance 130Ω/1kHz
Suggested Load Impedance 47kΩ
Magnet Alnico
Vertical Tracking Force 2g
Cartridge Weight 9.5g
Height 16.3mm
Body Color Black w/Brass Plate
Warranty 2 years
Spec Sheet DOWNLOAD
Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.