Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Hana ML

11,995 kr

Byggandes på grundvalen av den kritikerrosade HANA-ljudet strävar ML mot överkomlig perfektion och representerar den vidare utvecklingen av den ”Briljanta och Praktfulla” kvaliteten som har gett HANA sitt världsrykte.

Som namnet antyder använder M Series en Nude Microline-stilus, vilket efterliknar skärstilen och passar mer exakt in i vinylspåret. Det förbättrar spårningen för att fånga de mest delikata musikdetaljerna med bättre frekvensreproduktion, stereobild och upplösning.

Mycket ren koppartråd används för att linda ML-spolen med en ny lågimpedansgenerator för optimerad prestanda med ett bredare utbud av fonoförstärkare.

M Series-pickupkroppen är formsprutad i Delrin©, en högteknologisk polymer med förbättrade mekaniska egenskaper för bättre resonansdämpning, för att avslöja mer lågnivåinformation och förbättra dynamiskt omfång.

Kryogenisk behandling är kall anlöpning vid nära absoluta nollgrader som omstrukturerar metaller på molekylär nivå, särskilt viktigt i det Alnico-baserade magnetiska elektromotoriska kretsen (pickupens signalgenerator). M Series-delen som behandlas inkluderar framre yoke samt centrum- och bakkomponenterna. Resultatet är ett mer precist och kontrollerat magnetiskt flödesfält för större linjäritet och musikalisk ljudkvalitet.

Delrin©-pickupkroppen har en maskinbearbetad mässingskåpa som ger dämpning i begränsat läge, och dess tyngre vikt på 9,5 gram ger utökad kompatibilitet med ett bredare utbud av tonarmar och skivspelare.

Inbyggda i M Series Delrin©-pickupkroppen finns metallgängade monteringar för monteringshårdvara till headshell, vilket erbjuder enklare fästning och ett överlägset mekaniskt gränssnitt för bättre bas och dynamik.

 

 

Stylus Microline
Cantilever Aluminum
Magnetic Circuitry Pure Iron/Cryo Treatment
Coil Wire High Purity Copper
Cartridge Housing POM (Delrin) / Brass
Output Level 0.4mv/1kHz
Output Balance <1dB/1 KHz
Trackability 70 µm/2g
Channel Separation 30dB/1kHz
Frequency Response 12-45,000Hz
Impedance 7Ω/1kHz
Suggested Load Impedance >100Ω
Magnet Alnico
Vertical Tracking Force 2g
Cartridge Weight 9.5g
Height 16.3mm
Body Color Black w/Brass Plate
Warranty 2 years
Spec Sheet DOWNLOAD
Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.