Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Advance Acoustic WTX-1000

1,995 kr

Med Advance Acoustic WTX-1000 spelar du enkelt upp musik och podcasts från din telefon eller surfplatta direkt i din anläggning. Med WTX-1000 har kan du välja om du vill få in signalen analogt eller digitalt i din anläggning.

När WTX-1000 sätts igång så visar den sig som Bluetooth-enhet och den kan enkelt kopplas ihop med vilken Bluetooth-kompatibel smartphone, surfplatta, eller dator som helst. På fronten indikerar en diod att apparaterna är sammankopplade. Andra dioder visar om WTX-1000 står i analogt eller digitalt läge.

WTX-1000 använder den senaste Bluetooth-tekniken. Tekniken kommer från CSR och kallas aptX®. Den gör det möjligt att strömma musik över Bluetooth med samma linjäritet och bandbredd som CD-kvalitet från valfri enhet som är kompatibel med Bluetooth A2DP. Kodningen är mycket snabb vilket ger en mycket liten fördröjning.

WTX-1000 är bakåtkompatibel och om den inte kan använda aptX® så använder den istället den äldre standarden SBC. Mottagaren har stöd för musik i både okomprimerad form och komprimerade filer (MP3, AAC, Apple Lossless, FLAC). MP3- och AAC-filer med datarate under 350 kbps skickas utan att komprimeras.

Ljudkvaliteten på WTX-1000 i analogt läge är bra, betydligt mycket bättre än man kan tro om en Bluetooth-överföring, men den har lätt att överstyra när man har full volym ut från telefonen. Signalnivån känns även lite lägre än vad man är van vid från t.ex. en CD-spelare, vilket gör att man får vrida upp förstärkaren lite mer än man är van vid.

I digitalt läge låter WTX-1000 mycket bra, så bra att det är svårt att tro att man verkligen spelar från telefonen och genom luften.

• apt-X Bluetooth Codec
• Digitala (coaxial & optisk) samt stereo analog utgång
• Utnivå (analog): 600 mV RMS
• Utgångsimpedans (analog): 10 kΩ
• Gain: 0 dB
• Distorsion (analog/digital): 0.09/0.08 %

Mått: 13 x 11.9 x 4.8 cm
Direktlänk till tillverkarens produktsida:

Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.