Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Vår filosofi

Vi är själva passionerade hifi entusiaster som gärna vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi är sedan 70 år en fristående butik. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp. Val av vilka produkter vi köper in har därför högsta prioritet. Vi utför även omfattande ​tester av de produkter vi arbetar med för att säkerställa hög kvalitet till rätt pris.

Priser

Vi är med på Prisjakt och följer marknadens priser. Hittar du ett bättre pris kontakta oss.

Hjälp till dig

Fråga oss utan att känna att du tar upp vår tid i onödan. Vi pratar gärna exempelvis om vikten av balansen i en anläggning för att uppnå ett musikaliskt resultat. Det behöver inte vara de dyraste produkterna som tillsammans ger den bästa musikaliska upplevelsen just för dig. Det är här vår expertkunskap kommer in för att lotsa dig rätt.

Några små tips

En annan detalj som du kanske inte känner till: vänd elkontakten rätt så får du bättre ljud! Kan det vara sant? Ja, vi känner oss ganska övertygade. Om du vill mäta upp din egen anläggning så får du gärna låna mätutrustning. Vill du veta mer se HÄR.

Testa hemma

Hur kommer det att låta hemma? En viktig fråga som endast kan besvaras av dig. Därför erbjuder vi hemlån. Om du vill kan vi även göra hembesök hos dig med produktförslag och systemlösningar.

Välkommen in till vår butik på en kaffe och lyssningsstund.

Butiken i Umeå.

Här finns 220kvm med HiFi, Hemmabio, TV och Specialinstallationer med inbyggda högtalare och smart hem lösningar.

Röda rummet

Här finns ett flertal olika typer av högtalare att lyssna till som aktiva, vägg, stativ och golvhögtalare.

HiFi Rummet

Här finns 3 lyssningsplatser för HiFi med akustikreglering och separat strömmatning.

Biorummet

Här finns Atmos, 5.1 och 7.1 att lyssna till. Bakom duken gömmer sig tre system i en bafflevägg konstruerad för Procella högtalare.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.