Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Vi har en lång historia

RC, eller Radiocentralen i Umeå har en lång historia. Alltsedan starten 1949 har vi försett otaliga ljudentusiaster med produkter som gett möjlighet att njuta musik på bästa sätt – vinylspelare på sjuttiotalet till kasettdäck på åttiotalet vidare till CD på nittiotalet och sedan, ja, tillbaka igen till vinyl igen på 00-talet. Nya tekniker utvecklas i rasande takt och populärt idag är trådlös streaming, soundbars och möjligheten till länkade system för hela hushållet. Läs mer om vår historia här.

Stig

Företagets eldsjäl och ett ansikte du ofta möter i butiken.
Stigs specialiteter är 2-kanalas ljud och tillbehör som lyfter ditt ljud till nya nivåer som kablar och fötter.

Bengt

Vårt ess i rockärmen. Installerar och servar våra kunders anläggningar. Bengt har jobbat med Bang & Olufsen sedan deras start och är också vår B&O expert.

Magnus

Företagets hub som hanterar våra inköp och webbplats. Hittar ni honom inte i butiken är han ute hos våra kunder och installerar. Magnus specialiteter är projektering, design av ljudrum och programmering.

Peter

Företagets hörlurskille som gärna drömmer tillbaka till tiden som trummis. Peter riggar ofta anläggningarna vi visar i butiken.

Tommy

Företagets reparatör, det är Tommy som sköter vår verkstad. Servar skivspelare och lagar förstärkare när ni inte hittar honom i butiken.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.