Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Marantz M-CR612

7,000 kr

Ett äkta HiFi-system med elegant design, CD-uppspelning, DAB+ och streaming av moderna källor med HEOS inbyggt.

I samma ögonblick som du ser nya Melody X kommer du inse att denna senaste inkarnation är ren förädling. Den inte bara ser fantastisk ut, den presterar också fantastiskt. Den eleganta nätverks CD-receivern har nära nog obegränsat stöd för streaming, via AirPlay 2, Bluetooth och HEOS WiFi-anslutning. Anslut dina högtalare till Melody X via fyra högeffektiva, digitala förstärkarkanaler och njut av det musikaliska Marantz-ljudet. Med två optiska, digitala ingångar kan du till och med ansluta din TV för en upphöjd underhållningsupplevelse. De inbyggda radiomottagarna för DAB+ och FM såväl som TuneIn internetradio kompletterar uppsättningen av musikkällor. Om musik betyder något för dig är Melody X nummer ett när det kommer till val av musiksystem.

Höjdpunkter

 • 60W x 2 (6 ohm), eller 30W x 4 för högtalare A/B med individuell volyminställning
  – Kraft och konnektivitet för att passa dina krävande ljudpreferenser
 • Spelar CD, WMA/MP3 (CD-R/RW) och har FM och DAB+ radiomottagare
  – Oavsett hur du lyssnar, njut av din musik med upphöjd Marantz-ljudkvalitet
 • Spelar musik från internetradio, Spotify, Amazon Prime Music, Tidal, och från din smartphone via AirPlay 2 eller Bluetooth
  – Streama musik från alla dina favoritkällor
 • Har stöd för Amazon Alexa, Google Assistant och Apple Siri röststyrning
  – Använd din röst för att sköta Melody X, oavsett röstassistent
 • Stöd för MP3 och oavbruten uppspelning av WAV/FLAC/ALAC 192kHz/24bit, DSD 2.8/5.6MHz
  – Högkvalitativ, högupplöst ljuduppspelning för alla källor
 • Bluetooth och WiFi 2.4GHz/5GHz inbyggt
  – Förbättrad nätverksstabilitet även i WiFi-täta miljöer
 • Inkluderar två digitala, optiska ingångar med automatisk avläsning, för TV och andra enheter
  – Melody X upptäcker signalen från din TV och skickar ut förbättrat ljud
 • Fungerar med din befintliga TV-fjärrkontroll
  – Programmera Melody X så att den fungerar med din TV-fjärrkontroll för att enkelt justera volymen upp och ner samt välja källa
Det mest musikaliska ljudet

Designad, byggd och utförligt fintrimmad av ett team med mer än 65 års HiFi expertis ger Melody X exceptionell prestanda för din musiksamling. Oavsett om den är digital eller analog, njut av det mest musikaliska ljudet oavsett källa.

Med fyra kanaler högeffektiv, digital ljudförstärkning med låg distorsion kan man enkelt konfigurera Melody X att driva två par högtalare, med individuell volymkontroll för varje par. Eller konfigurera för att driva ett enda par högtalare med dubbla uteffekten, med möjlighet att ansluta ett par audiofila högtalare med bi-amping.

Elegant Design och audiofil konstruktion

Melody X kombinerar förfinad och tankfull design i en kompakt nätverks CD-receiver. Högblank svart eller klassisk silver/guld finish, oavsett utförande erbjuder Melody X ett vackert utseende som komplement till sin superba prestanda. Vertikal ljussättning på frontpanelen accentuerar kvalitetsutförandet. Designad med den moderna audiofilen i åtanke och skapad med förstklassiga material som förhöjer ljudkvaliteten. Fullt optimerad att reproducera det bästa möjliga ljudet, med korta signalvägar för reducerad distorsion och förbättrat ljud. Premiumkomponenter, såväl passiva som aktiva, förstärker precisionen och ljudkvaliteten.

Obegränsade musikkällor

Det slutar inte med uppspelning av CD och FM/DAB+ radio. Tack vare inbyggd HEOS-teknologi kan du njuta av din digitala favoritmusik via bekväm appstyrning. Njut av musik från Spotify, TuneIn internetradio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer eller dina lokala musikfiler. Med ytterligare HEOS-komponenter, som HEOS-högtalare eller HEOS-kompatibla receivrar kan du enkelt spela all din musik i ett rum eller i flera. AirPlay 2 och Bluetooth låter dig enkelt streama musik och appinnehåll direkt från din smartphone.

Bättre ljudkvalitet än från en soundbar

Anslut din TV eller set-top-box och en Blu-ray eller DVD-spelare till de två digitala ljudingångarna för att njuta av ljuduppspelning med fullt dynamiskt omfång från TV-serier och favoritfilmer. Melody X kan automatiskt vakna när den känner av en ljudsignal från en TV, och kan programmeras att fungera tillsammans med din TV-apparats fjärrkontroll för att hantera volym och val av källa.

Stöd för de största röstassistenterna

Njut av bekymmerslös röststyrning och total flexibilitet från de ledande röstassistenterna. Använd röststyrning via Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri. Använd rösten för att spela din favoritmusik, höja volymen, hoppa till nästa låt, byta källa med mera. Växla mellan olika röstassistenter, eller välj din favorit – du avgör. Funktionaliteten varierar beroende på vilken röstassistent som används.

Över 65 års audiofilarv

Sedan Marantz grundades 1953 har företaget en lång och rik historia av att designa ljudkomponenter som omfamnats av musikälskare och kritiska lyssnare i hela världen. Eftersom musik betyder så mycket i våra liv fortsätter Melody X vår långa tradition att leverera bästa klassens upplevelse vid musiklyssning.

Utgångseffekt (6 ohm, 1kHz) 60 W
Antal kanaler 2
Frekvensomfång (Analog In) 10 Hz-40 kHz
Signal/brusförhållande (audio) 90 dB
Total harmonisk distorsion (audio) 0.1
Receiving Range (Band III) o
Signal/brusförhållande DAB (Mono/Stereo) 95 dB
Total harmonisk distorsion DAB 0.02%
Frekvensområde DAB 20Hz-20 kHz
Stereoseparation DAB 75 dB
Frekvensomfång FM 87.5-108 MHz
Signal/brusförhållande (Mono/Stereo) FM 74 / 70 dB
Total harmonisk distorsion (Mono/Stereo) FM 0.4 / 0.4%
Available colors: Black / Silver Gold o / o
Fjärrkontroll RC014CR
Effektförbrukning i W 55
Standby effektförbrukning i W 0.3
DAB antenn medföljer o
Maximum Dimensions (W x D x H) in mm 280 x 303 x 111
Vikt i kg 3.4
Carton Maximum Dimensions (W x D x H) in mm 387 x 367 x 229
Carton Weight (inc. product) in kg 4.9
Välj färg

,

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
 • Inga produkter i varukorgen.