Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Soulnote P-3

246,000 kr

TEKNOLOGI Type-R kretsar används inuti den icke-NFB-balansförstärkaren.

Uteffektsförstärkaren använder Type-R diskreta icke-NFB-balanskretsar som finjusterats för användning som förstärkare i förstärkarsteg.

Den inkluderar även nyligen utvecklade superhögkvalitativa nakna folieresistorer. Med emitterresistorer på 1 ohm och en utgångsimpedans på 3,9 ohm levererar den förbluffande detaljerad information och en S/N-närvaro för överlägsen preampförstärkarförmåga.

Ljudvolymkontrollkrets med högpresterande resistansväxlingsmetod

De bästa möjliga metoderna och de högsta kvalitetskomponenterna skapar den bästa ljudvolymkontrollen. Alla resistanser i denna enhet är av ultrahög kvalitet, nakna folieresistorer. De växlande reläerna använder också det nyligen utvecklade RSR-2-12D (Reference SOULNOTE Relay) ultralågförlust specialreläet. Volymkontrollen är konfigurerad med 144 steg i intervaller om 0,5 dB. Livfullheten och ljudkvaliteten påverkas inte, även när volymen sänks.

GND-omkopplande ingångsväljare

En viktig faktor som påverkar ljudkvaliteten i förstärkare är GND-loopar och brusintrång när flera ljudkällor ansluts. Ett sätt att eliminera detta problem är att använda en omkopplingsmetod på GND och signaländen så att ovalda enheter hålls i ett tillstånd där deras kontakter är urkopplade. För att undvika interferens från reläanslutningen använder väljarna i denna enhet alla RSR-2-12D.

Fullständig dubbel monauralkonstruktion

Denna enhet använder en dubbel monauralkonstruktion som utnyttjar två identiska och dedikerade uppsättningar av I/O-terminaler, kretskort, strömförsörjningskretsar, krafttransformatorer, relädriftkretsar och reläströmförsörjningar för vänster och höger kanaler. Mikrodatorns strömförsörjning, inklusive transformatorn, är också helt separat. En fotokopplare håller kontrollsignalerna helt separata från reläet, den enda punkten för kontakt med signalsystemet.

Helt separat GND

Vänster kanal, höger kanal och kontrollsystem har varsin keramikisolering för att uppnå fullständig separation av vänster, höger och kontroll-GND. Varje GND kan anslutas genom baksidans omkopplingsinställningar, men eftersom varje GND är helt separat erbjuder lyssningsupplevelsen ett otroligt expansivt tredimensionellt ljudfält med uttrycksfullt, naturligt ljud.

Extremt kraftfull krafttransformator

Varje sida av den analoga krafttransformatorn använder en 280 VA stor icke-epoxifylld toroidaltransformator. Inklusive kontrolltransformatorn kan denna enhet nå en total på 600 VA, vilket motsvarar A-2 och den starkaste kapaciteten i SOULNOTE:s historia. Transformatorns hörbara driftkapacitet förbättras proportionellt med den bättre regleringen som möjliggörs av den större kapaciteten. P-3:s höga driftsförmåga kommer att förändra kvaliteten på slutsteget och högtalarna.

Vertikal montering av transformator

Transformatorn är monterad vertikalt på kretskortet, så att eventuell skadlig läckageflux är orienterad parallellt med kretskortet för att förhindra möjlig kretsinträngning.

Optisk roterande kodare med dubbla lager och svänghjul

Svänghjuleffekten från den stora, massiva aluminiumvolymknappen och de två storskaliga lagren som används för att eliminera mekanisk återkoppling kombineras för att skapa en stabil och extremt precisa volymkontroll.

3-punkts spike-jordning

Spiken som är direkt ansluten till var och en av de tre krafttransformatorbaserna (totalt tre spikar) eliminerar skadliga vibrationer från transformatorerna innan de kan sprida sig till chassit.

Ofast AC-ingångsbas

AC-ingången använder Jodelica ETP-600CU. Genom att inte mekaniskt fixera aluminium AC-ingångsbasen förhindras dumpning på baksidan, vilket resulterar i en mer expansiv ljudkvalitet.

Audiovisuell källbypassfunktion

Varje XLR- och RCA-krets har en audiovisuell källbypassinställning som kan fixera volymen och outputen med noll förstärkning.

Flytande konstruktion

Type-R kretskortet och topplocket är monterade i en flytande konstruktion utan mekanisk fixering. Att befria P-3 från mekanisk stress och de skadliga effekterna av luftdumpar skapar en naturlig ljudkvalitet och ljudlandskap liknande att ta bort topplocket.

GND-ankare

Metallerna på vänster och höger sida är isolerade från huvudchassit med keramiska brickor och är direkt anslutna till separata vänster och höger GND. Detta förstärker fördelarna (mer expansivt ljudlandskap och klarare känsla) med den flytande konstruktionen för vänster och höger GND.

System för anslutning av flera enheter

Flera enheter kan anslutas med UART-signaler. Master- och slavinställningar gör att alla slavinställningar följer masterinställningarna. Detta möjliggör till exempel flervolymkontroll via en digital kanaldelare efter DA-omvandling. Och, självklart, undviker dessa anslutningar helt GND-loopar eller andra problem tack vare det flytande GND-styrsystemet.

RSR-2-12D (Reference SOULNOTE Relay)

Ett ultralågförlust glasrör förseglad reed-relä som fungerar liknande en kvicksilverrelä som grund har ytterligare anpassats. Detta är ett originalt anpassat relä skapat av SOULNOTE som kan nå ljudkvalitetsnivåer jämförbara med tråd. Varje P-3 innehåller 94 av dessa reläer.

Ultra högkvalitativa nakenfolieresistorer

Vi har tillämpat konstgjorda satellitklassade ultrahöga precision folieresistorer med exceptionella temperatur egenskaper och har gjort ytterligare anpassningar med tonvikt på ljudkvalitet. Dessa ultrahög ljudkvalitetsresistorer utvecklades internt och använder en nakenfoliedesign för att eliminera dumpar med formsprutning. Varje P-3 innehåller 156 nakenfolieresistorer.

 

SPECIFIKATIONER

Ingång

XLR x4, Cinch x4

Utgång

XLR x3, Cinch x1 (väljbar XLR eller Cinch)

Total harmonisk distorsion

0,0015% (1,5Vrms)

Frekvenskarakteristik

2Hz ~ 1MHz (±3,0dB)

Återstående brus

13μV (20kHz L.P.F.)

Maximal utgång

21Vrms

Utgångsimpedans

6,8 ohm

Maximal förstärkning

11dB

Strömspänning

230V AC 50Hz

Effektförbrukning

20W

Maximala externa dimensioner

Huvudenhet: 454(B) × 174(H) × 430(D)mm

Vikt

25kg

Ingår

Spikbräda, spikar, fjärrkontroll, nätkabel

 

Färg

Svart, Silver

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.