Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Klipsch RF-7 III

59,990 kr

Klipsch RF-7 III (mk3) är ett par rejäla golvhögtalare som inte är att jämföra med övriga Reference-serien.
Förutom en helt ny kompressionsdrivrutin i titan, ett 90×90 komprimerat gummigjutet Tractrix-horn, omdesignat förgrenat kabinett, korggjutna Cerametallic woofers och en beläggning av premium träfanér i möbelkvalitet har denna RF-7 III golvhögtalare även försetts med vårt legendariska, högpresterande Klipsch-ljud.
  • 1 1/3 tums titanium kompressionsdiskant
  • 90 x 90 graders Tractrix horn
  • Cerametallic baselement
  • Tractrix Port
  • Dubble tiotums-element
  • 44 kg per styck!
RF-7 i tredje generation är en kvalitetshögtalare som har bättre komponenter än övriga modeller i Reference-serien. Det är en helt annan nivå på produkt jämfört med de enklare modellerna. Dubbla tiotums-element med aluminiumkorgar och dubbla ringmagneter ger mer linjärt ljud i basregistret samtidigt som diskantljudet sköts av en nyutvecklad 1 3/4 tums titanium kompressions-element med ny fasplugg vilket även det ger ökad linjäritet hos ljudet. Med 90 x 90 graders Tractrix horn så får du hög energi och ett effektfullt diskant och mellanregister. Hornet är i gummimaterial så att reflektioner hos diskanten minimeras.
Klipsch RF-7 III tillverkas i USA, närmare bestämt i Arkansas, man kan välja mellan tre olika utföranden, svart ask, körsbärsträ eller valnötsträ vilket ger en snygg inramning av de kopparfärgade baselementen.
Träfaneren håller möbelstandard.

Högtalaren är gedigen och imponerande till sin storlek, vikten är hela 44 kg och höjden är 124 cm. På baksidan hittar du dubbla anslutningskontakter, förberett för bi-wireing eller bi-amping.

Trots sin storlek så är högtalarna känsliga och du får ut hela 100 dB på 1 watt vid 1 meters avstånd. Vi rekommenderar dock en stark förstärkare så att du har kontroll på elementen och får en hög ljudkvalitet.
EGENSKAPER
Konstruktion: 2-vägs, basreflex
Bestyckning: 1.75″ Tractrix-hornladdad diskant, dubbla 10″ Cerametallic baselement
Frekvensomfång: +/–3 dB: 32 – 25.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 250 Watt, Peak: 1.000 Watt
Impedans: 8 Ohm
Känslighet: 100 dB
Anslutning: Bi-wire/bi-amp
Delningsfrekvens: 1.300 Hz
Färg: Svart
Mått: Inkl. plint: 352 x 1245 x 454 mm (B x H x D)
Vikt: Styck: 44.1 kg
Välj färg

, ,

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.