Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Real Cable E-CA

375 kr550 kr

Den analoga stereokabeln E-CA ingår i Real Cable´s Evolution-serie, som är steget efter AVS-serien, där den numera utgångna budgetmodellen CA-201 fanns.

Skillnaden i E-CA är inte dubbelavskärmningen, utan den ligger i att man använder sig av grövre 99.99 % rena OFC-kopparledare, som ger ett mer öppet, fylligare och dynamiskt ljud, samt handlödda blankpolerade RCA-kontakter framför gjutna plastditos.

Genom att ha flera tvärsnitt i kontaktkroppen sitter E-CA i apparatkontakten med ett högre kontakttryck, som resultaterar i att signalen leds bättre med minskad resistansdistorsion.

Kontakterna är lödda för hand med silverlod för att ge en låg övergångspunkt mellan ledare och kontakt.

 

Med E-CA som sammanlänkningen mellan dina elektronikapparater kommer du att bjudas på en öppen, basstark och generös återgivning av musikinspelningarna.

Denna signalkabel tillhör utan tvivel den mest intressanta och prisvärda i klassen och är ett stort och klart lyft mot medföljande standardkablar i kartong. Faktum är att E-CA inte skämmer bort sig i jämförelse med konkurrerande signalkablar som kan kosta det dubbla!

Det är väl just av den anledningen som Real Cable´s nästa steg upp kostar det dubbla…

 

Värt att notera att är E-CA är identisk med subwooferkabeln E-Sub i sin konstruktion. Så är du ute efter en längre stereokabel (mellan 3 till 10 meter) så köper du två stycken subwooferkablar (se separat produkt).

Längd

0.75m, 1.0m, 2.0m

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.