Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Real Cable E-Sub

350 kr850 kr

Subwooferkabeln E-CA ingår i Real Cable´s Evolution-serie, som är steget efter AVS-serien, där vi finner lillebror Y58.

Skillnaden i E-Sub är inte dubbelavskärmningen, utan den ligger i att man använder sig av grövre 99.99 % rena OFC-kopparledare, som ger ett mer tight, fylligare och dynamiskt basljud, samt handlödda blankpolerade RCA-kontakter framför gjutna plastditos.

Genom att ha flera tvärsnitt i kontaktkroppen sitter E-Sub i apparatkontakten med ett högre kontakttryck, som resultaterar i att signalen leds bättre med minskad resistansdistorsion.

Kontakterna är lödda för hand med silverlod för att ge en låg övergångspunkt mellan ledare och kontakt.

Med E-Sub som sammanlänkningen mellan din bioförstärkare och en aktiv subbas kommer du att bjudas på en tung, stadig och tight basåtergivning, som ger anläggningen nytt liv med sin dedikerade baskanal i surroundljudspåret.

Denna subwooferkabel tillhör utan tvivel den mest intressanta och prisvärda i klassen och är ett stort och klart lyft mot medföljande standardkablar i kartong. Faktum är att E-Sub inte skämmer bort sig i jämförelse med konkurrerande subwooferkablar som kan kosta det dubbla!

Det är väl just av den anledningen som Real Cable´s nästa steg upp kostar det dubbla…

Värt att notera att är E-Sub är identisk med signalkabeln E-CA i sin konstruktion. Så är du även ute efter en längre stereokabel så köper du två stycken subwooferkablar.

Längd

2m, 3m, 5m, 7.5m, 10m

Artikelnr: N/A Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.