Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Ferrum Wandla GoldenSound Edition

41,500 kr

WANDLA GoldenSound Edition, fullständigt balanserad DAC/FÖRFÖRSTÄRKARE

Nya funktioner inkluderar förhöjd digital headroom, spatial enhancement, tube mode, impact+ Proprietär fullständigt balanserad modifierad IC-förförstärkare, finjusterad för WANDLA GoldenSound Edition Specialprogrammerad USB, och finjusterade koaxiala och optiska S/PDIF, ARC och I2S-portar, optimerade för ljud Proprietärt optimerat ARM-chip som erbjuder den kortaste möjliga signalvägen, vilket gör 5 chips överflödiga Proprietära Signalyst-filter (två inkluderade vid lanseringen) Proprietär 4-pin Ferrum-kontakt för HYPSOS Balanserade XLR- och obalanserade RCA-linjeutgångar Digital och analog volymkontroll EES Sabre ES9038PRO med tre filterinställningar

Fjärrkontroll ingår

Med tanke på potentialen hos WANDLAs beräkningskraft, kom vårt Ferrum-team på det ultimata experimentet. Kan vi få digital signalbehandling att verkligen fungera för oss? Presenterar WANDLA GoldenSound Edition med Förhöjd digital headroom, Spatial Enhancement, Tube Mode och Impact+, allt gjort i DSP av vår SERCE-modul. DSP gjort på rätt sätt.

Förhöjd digital headroom Högre immunitet mot intersample overs även i förbikopplingsläge vid full utgångsnivå, vilket gör att du kan spela upp vilken musik som helst utan ytterligare distortion och njuta av högkvalitativt ljud.

Tube Mode En avsiktlig ökning av den jämna harmoniska distorsion som produceras av DAC, liknande den distorsion som tillförs av en rörförstärkare. Detta gör att användaren kan njuta av ett varmare, rikare ljud utan att direkt ändra frekvensresponsen.

Spatial Enhancement En unik rumslig förbättring som ger en utökad ljudbild och förbättrad klarhet i separationen mellan musikaliska element, samtidigt som den undviker nackdelarna som ofta finns i andra metoder. Den har två driftlägen: hörlursläge och högtalarläge, skräddarsydda för olika användningsområden.

Impact+ För de som njuter av lite mer lågfrekvent ljud i sin musiklyssningsupplevelse. Denna funktion använder en anpassad tvåbands-EQ som inte bara höjer basen utan också ger ytterligare ”punch” och dynamisk påverkan.

Ny Spänningsjustering WANDLA GoldenSound Edition drar nytta av en hårdvarunivå för utgångsspänningsjustering av standard-WANDLA, vilket gör att användaren kan växla mellan strax under 10 Vrms utgång till strax under 4 Vrms utgång. Detta möjliggörs genom en dedikerad hårdvaruspänningsdelare, vilket gör det möjligt för användaren att välja lägre utgångsspänning och säkerställa kompatibilitet med alla förstärkare, utan behov av att använda någon digital volymkontroll eller ha analoga volymkontrollkomponenter i signalvägen.

Dynamisk Digital Filtrering WANDLA har tre ESS-digitala filter att välja som standard och, som en världspremiär, två digitala filter skapade för Ferrum av den välkände filtertillverkaren Signalyst, känd för deras HQPlayer-app. Fler filter kommer att följa efter interaktion med WANDLA-användare.

Proprietär förstärkning Fullständigt balanserad modifierad IC-förförstärkare, finjusterad för WANDLA.

Optimerade Digitala ingångar Specialprogrammerad USB, och finjusterade koaxiala och optiska S/PDIF, ARC (TV) och I2S-portar, optimerade för ljud.

Gjort för HYPSOS WANDLA presterar vackert direkt ur lådan, men du kan höja dess prestanda ytterligare när du parar ihop den med HYPSOS. Med hjälp av den proprietära Ferrum Power Link (FPL)-anslutningen med 4TSD spänningsavkänning, kommer båda komponenterna att prestera till sitt absoluta maximum och frigöra en tidigare ohörd musikalitet.

SERCE Digitalt ljudsystemmodul – Vår optimerade ARM-chip erbjuder den kortaste möjliga signalvägen, vilket gör 5 chips överflödiga. Inkluderar MQA avkodare/renderare och val av digitala filter.

”Med Dynamic Digital Filtering, DDF i korthet, skapade filtertillverkaren Signalyst, känd för sin HQPlayer-app, filter exklusivt för Ferrum. Vid introduktionen kommer WANDLA att ha två specialfilteralternativ. Vi kommer att engagera oss med vår community för att göra nya filter tillgängliga, en efter en. Genom att göra detta skapar vi en ny community av digitala filterexperter genom interaktion med oss och deras WANDLA

, i jakten på det bästa möjliga, skräddarsydda ljudet. Detta är verkligen unikt för Ferrum, för kategorin DA-omvandlare och för hifi-communityn i allmänhet.” Marcin Hamerla Grundare och VD HEM

Unik utformning av utgångskabel: två kablar levererar strömmen och två kablar ger återkoppling för att säkerställa konstant spänning vid varje ögonblick. Vi kallar denna teknik Ferrum Power Link (FPL) och den eliminerar de skadliga effekterna av kabelns motstånd och förbättrar effektivt transientsvaret. Strömleveranshastigheten vid den strömförsörjda enhetens ingång är avsevärt förbättrad.

WANDLA kommer med en noggrant utvald DC-strömadapter. För att få ut det mesta av WANDLA kan du ansluta den med HYPSOS med vår proprietära Ferrum Power Link DC-strömkabel.

Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.