Fri frakt inom Sverige - gäller ordinarie sortiment

Ferrum Wandla

35,200 kr

Ferrum Wandla förbered dig på att bli omvandlad av det riktiga!

Med WANDLA gör vi ett uttalande till den nuvarande och nästa generationen av musikälskare. WANDLA representerar morgondagens standard för högkvalitativ digital-till-analog omvandling. Tänk på WANDLA som en Formel 1-racerbil. Likt ett F1-konstruktörsteam som bygger den bästa racerbil, har Ferrum skapat den bästa motorn för Omvandlaren.

Morgondagens Högkvalitativa Ljud Idag Som Omvandlaren leder WANDLA vägen för morgondagens högkvalitativa erbjudande av flaggskeppsljudkvalitet till ett oöverträffat pris.

Finjusterad DA-omvandling WANDLA är det senaste exemplet på Ferrums digitala kunnande och vår egenutvecklade analoga ljud- och elektriska teknologi. ESS Sabre ES9038PRO kombinerad med Ferrums avancerade nya ström-till-spänning (I/V) omvandlare jämförs med enheter många gånger dess pris.

SERCE Digitalt ljudsystemmodul – Vår optimerade ARM-chip erbjuder den kortaste möjliga signalvägen, vilket gör 5 chips överflödiga. Inkluderar MQA avkodare/renderare och val av digitala filter.

Dynamisk Digital Filtrering WANDLA har tre ESS digitala filter att välja som standard och, som en världspremiär, två digitala filter skapade för Ferrum av den välkände filtertillverkaren Signalyst, känd för deras HQPlayer-app. Fler filter kommer att följa efter att ha interagerat med WANDLA-användare.

Optimerade Digitala ingångar Specialprogrammerad USB, och finjusterade koaxiala och optiska S/PDIF, ARC (TV) och I2S-portar, optimerade för ljud.

Verkligt Balanserad Signalvägen förblir verkligt balanserad med XLR-ingångarna och blir verkligt balanserad med RCA-ingångarna.

Proprietär förstärkning Fullständigt balanserad modifierad IC-förförstärkare, finjusterad för WANDLA.

Lätt att använda Nyutvecklad högupplöst pekskärm med intuitiv UX som är en dröm att använda, inklusive fjärrkontroll.

Förbättrad transparens Hela designen är fokuserad på en balanserad och mycket transparent ljudsignatur, vilket gör lyssningströtthet till ett minne blott.

Gjort för HYPSOS WANDLA presterar vackert direkt ur lådan, men du kan höja dess prestanda ytterligare när du parar ihop den med HYPSOS. Med hjälp av den proprietära Ferrum Power Link (FPL)-anslutningen med 4TSD spänningsavkänning, kommer båda komponenterna att prestera till sitt absoluta maximum och frigöra en tidigare ohörd musikalitet.

Kategori: Varumärke:
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.